Складиране и съхранение на вещите Ви

Home »  кашони »  Складиране и съхранение на вещите Ви

On септември 3, 2009, Posted by , In кашони, By ,,, , With 3 коментара

Кашони

Складиране и съхранение на вещи ви както и тяхното транспортиране изсква влизането в употреба на Кашони,ние от фирма Хамали – Попай предлагаме на Вас уважавните клиенти да избирате от предложенията ни като кашони за локални премествания между които три пластовите решения са най-често срещаните.Петпластовите кашони пък са стандартното решение при международни превози/премествания а разполагаме и с “тематични кашони” за офис и библиотекарска документация,кашони за дрехи,мебелировки и друг тип аксесоари с различна големина.

Изберете измежду

Кашоните за документи и книги,трипластови с размери 45х34х34 или петпластовата им алтернатива с размери 45х34х34 и двата варианта гарантират сигурност при преноса на вашите ценни книжа,стойностни книги,важни и друг вид важна документация.

Кашони за покъщина/посуда и някои малки по размер вещи с размер 55х35х35 за трипластовия и 55х35х35 за петпластовият вариант.Това са едни от най-често използваните и търсени кашони при поръчката отстрана на клиентите тъй като кашонирането на дребните ваши домашни аксесоари е почти неизбежно пък и желателно за да се избегне съприкосновението с друг по-ценни и важни за вас предмети като техника или скъпи дрехи/обувки.

Кашоните за дребни артикули както следват трипластови с размери 60х40х40 и 50х50х60 както и петпластовият аналог с размери 60х40х40 също не лошо решение за по-малките ви домашни аксесоари.

Кашоните за загънати дрехи и завивки които предлагаме са с 70х50х40 (трипластов) идеален за вашата конкретна нужда от опаковане и другият е предназначен за дрехи със закачалки като размерът е 50х50х120 отново практичен избор за вас.

Други

Хамали – Попай презентират на ваше внимание селекция от Стреч фолио,Айропласт,Налонови и сезалови чували както и скоч. Всичко от което имате нужда ще бъде предоставено за с цел да се постигне максималният ви комфорт и добро настроение когато изберете да се доверите и използвате широката гама от услуги които предлагаме.Желаем ви Успех във всяко едно начинание.