Приложение на кашони в търговията

Home »  Без категория »  Приложение на кашони в търговията

On ноември 17, 2012, Posted by , In Без категория, By ,,,, , With Коментарите са изключени за Приложение на кашони в търговията

Днес все повече фирми купуват кашони за различни нужди. Обикновено търговците използват картонените опаковки за да държат продуктите си, но много от тях ги взимат и за почистване, пакетриане на негодна стока, преместване на магазини и други подобни. Днес ние не можем да си представим сериозна компания, която да няма в наличност стотици и дори хиляди кашони на склад.Между добрите новини за търговците е и тази, че ние продаваме опаковки с голяма защото ги произвеждаме сами.

Кашони по поръчка може да направи всеки, който иска като единственото, което трябва да направи е да уговори среща с нас. На нея ние ще обсъдим за какво са нужни кашоните, каква е бройката и срока на изпълнение. След това ние ще ви ги доставим на посочен от вас адрес на точната дата, в точния час.

За качеството на опаковъчните материали произведени от Кашони КОМ могат да свидетелстват всички, които са пазарували от нас а това са различни хипермаркети, фирми за битови стоки, заведения и други.

Все по-често фирмите се оглеждат за велпапе опаковки и ние увеличихме продуктовата гама. Към актуалния момент произвеждаме над 100 кашони на ден тъй като знаем, че интересът на бизнеса е огромен като напоследък все по-често работим и с фирми за хамалски услуги в България.

Кашони за София

Кашони за София

Вижте моделите кашони в сайта ни и начините им на използване тук в блога. Прилагаме куп интересни публикации за начините на опаковане, съществуващите видове опаковки и въобще всичко, което може да бъде от полза за вашия дом или търговски обект. Надяваме се, че сме ви помогнали с информацията и довиждане.