Подготви преместване на дома с нашите кашони

Home »  Без категория »  Подготви преместване на дома с нашите кашони

On юли 11, 2012, Posted by , In Без категория, By ,,,,, , With Коментарите са изключени за Подготви преместване на дома с нашите кашони

Може би е дошъл момента, в който да подготвиш преместване на дома и търсиш добри кашони за опаковане на имуществото ти. Ето, че ние Kashoni.com отново сме близо до теб за да ти помогнем не само с опаковъчни материали а и с предложение за помощ от опитни хамали, които да се погрижат за твоята пренасяне на тежките неща от апартамента или къщата.

Ние предлагаме 3 вида кашони

Кашон за преместване

Кашон за преместване

Стандартни кашони за различни пластмасови, дървени или метални вещи. При покупката на този вид кашон споделете нужния ви размер и в допълнение може получите етикети, които да залепите или маркери, с които да надпишете собствеността си.

Това е един от най-често използваните видове за кашони за преместване на дома или офиса.

Кашон за преместване

Кашон за преместване

Трипластови кашони се използват най-вече за дрехи, документи и книги и понякога посуда (вилици, лъжици, чинии, паници и пориче). Можете да закупите тези кашони в различни размери според вашите конкретни намерения за използването им.

Още за продукта може да четете в нашия сайт.

Кашони за дрехи

Кашони за дрехи

Това са може би най-използваните кашони за различни нужди по преместване на имущество. Дали ще закупите петпластовите варианти за посуда, сгънати дрехи, документация, техника или друго решавате вие.

Към днешната дата ние Kashoni COM предлагаме пълна гама от петпластови кашони.

Това са нашите три актуални предложения за опаковки подходящи за домашното преместване. Ако имате други въпроси свържете се с нас чрез Имейл или на телефоните ни. Използвайте и нашите партньори предлагащи хамали за преместване на дома и офиса. Пожелаваме ви успех и всичко най-хубаво.