Партньори за покупка на кашони

Home »  Без категория »  Партньори за покупка на кашони

On ноември 11, 2011, Posted by , In Без категория, By ,,, , With Коментарите са изключени за Партньори за покупка на кашони

Нашият блог си партнира с една от именитите фирми за Хамали в страната и чрез нея вие също ще можете да закупите необходимите ви кашони както да потърсите и допълнителни услуги по опаковане. Кликнете върху линка по-горе за да видите пълната информация относно предложенията за различни видове опаковане на материали и багажи. Към актуалният момент Кашони КОМ работи в тясно сътрудничество с компанията за хамалски услуги и така вие нашите потребители ще можете да получите необходимите ви за дома или бизнеса ви опаковки.

За по нататъчните дейности на Кашони КОМ ще пишем след като проведем беседа относно производство и предлагане на опаковъчните материали за сега ние притежаваме почти всякакви размери на склад и бройка от партньорската ни компания. Така, че ако искате да опаковате вашите вещи, ценни книги, посуда или каквото и да било за предстоящето ви преместване то ние сме на среща. Както знаете занимаваме се с продажби на едро и на дребно така, че можем да ви предложим и единчни бройки при нужда.

Скоро в блогът на Кашони КОМ ще получите пресни новнии от компанията ни свързани с нашето развитие, амбиции и въобще това, което обмисляме да правим в сферата опаковане. Очаквайте следващите ни статии защото има какво да научите за намеренията ни. До тогава ни търсете във всеки един момент когато ви потрябват професионални опаковчици, нужните материали или дори съвети.
Ще се радваме да работим заедно, пожелаваме ви всичко добро за днес и не забравяйте, за нашите топ оферти, които уверяваме ви ще продължим да актуализираме с всяка изминаваща седмица.

кашони

кашони