Опаковане, кашони и хамалски услуги

Home »  Без категория »  Опаковане, кашони и хамалски услуги

On февруари 17, 2012, Posted by , In Без категория, By ,,,, , With Коментарите са изключени за Опаковане, кашони и хамалски услуги

Много се изписа относно предложенията ни за кашони и преференциите, които предлагаме като закупуване на едро и директна доставка до фирми и частни лица. Сега искаме да ви разкажем за работата на служителите ни. Това са хората, които подготвят вашите кашони, извършват действия по производство и ги доставят чрез транспорта на компанията ни.

При нас всекик знае какво да прави. Ангажирали сме екип, който да консултира клиентите относно опаковане на имущество. Отделно имаме специализирана група от продавач консултанти занимаващи се с предлагането на кашони за дома или бизнеса. Към целият този персонал сме прикрепили шофьори на нашите товарни бусове както и хамали в случай, че ви потрябват.

Кашони КОМ е сайт, който може да ви предложи професионални хамали за преместване на вашите опаковани вещи навсякъде в страната. Това са нашите приятели, с които работим успешно вече години наред. Заедно с тях ни помагаме на много потребители да се спрвят с тежките им ангажименти по пренасяне на движимо имущество.

Ако ви трябват кашони купете от нас а в случай, че търсите кой да ги премести то ние гарантираме за специализираните действия на партньорите ни хамали. Вижте сайта им и се свържете с тях или ни пишете на нашата електронна поща.

За актуални вести и подробности относно нашите предложения свързани с продажба на кашони, хамалски услуги и опаковане ви очакваме отново на страниците си. Разкажете на приятели и близки за нашият сайт така може да им помогнете. Това е за днес желаем ви лек ден!

kashoni ceni

kashoni ceni