Опаковайте с нашите кашони и бадете щастливи

Home »  Без категория »  Опаковайте с нашите кашони и бадете щастливи

On август 19, 2011, Posted by , In Без категория, By ,,, , With Коментарите са изключени за Опаковайте с нашите кашони и бадете щастливи

Използвайте кашоните ни за да опаковате всякакво ваше имущество. Дрехи, техника, чаши и чинии, вилици и лъжици, плодове и зеленчуци та дори и пици като се обръщаме към търговците. Купете кашони от нас, които ще послужат за да складирате пълноценно и без проблем. Освен изтъкнатите по-горе причини предложените от нас Кашони са с огромно приложение когато и ако решите да се премествате. Ние сме подготвили всякакви размери като сме предвидили почти всяка ваша нужда. Имаме дългогодишен опит в предлагане на този вид опаковки и знаем каквто търсят хората.

Можете да бъдете сигурни, че вашето преместване независимо дали то е локално или международно такова ще се получи по най-добрият начин ако порчате кашони от нас.
Разбирасе можете да потърсите и съдействие по самото опаковане на вашите багажи, както и да закупите допълнителни залепващи материали като скоч, скреч фолио и много други (за цялата гама материали виж сайта).

Грижа за това да се чувствате щастливи

Вашето щастие ще бъде гарантирано ако изборът ви падне на продаваният от нас опаковъчен материал. Ние ви даваме сигурноста, от която се нуждаете когато пакетирате ценности си. Да ние винаги ще твърдим, че с нас важните предмети ще бъдат чудесно съхранени в по-добрите кашони на пазара. Другите обещават а ние действаме и изпълняваме, това е останало като наше мото през годините работа, които натрупахме.

Можете да ни питате за размерите, видовете на кашоните, доставките и каквото пожелаете чрез ел. пощата или направо на телефонният номер. Разполагаме с перфектен отдел, който ще ви консултира за всичко, което занимава настоящето ви желание да закупите кашони от нас. Благодарим на всичко, които ще направите поръчки и се надяваме да останете доволни от това, че сте се спряли на фирмата ни.

кашони

кашони

Поздрави,
Екип – Опаковане & Продажби – Кашони.ком