Новини за кашони – днес 24 Юни 2011

Home »  Без категория »  Новини за кашони – днес 24 Юни 2011

On юни 24, 2011, Posted by , In Без категория, By ,,, , With Коментарите са изключени за Новини за кашони – днес 24 Юни 2011

Товаро разтоварната дейност е постоянно ангажиране с обработка и операции свързани с Кашони като опаковъчен материал за имуществото на хората. Поради този факт искаме отново да ви върнем към света на хамалите като разкажем малко повече за дейността им и спецификата на опаковането, която те предлагат за клиентите си.

Всяка фирма, която се е ангажирала с хамалски услуги включително опаковане използва нас като посредници защото съществуването ни е обвързано с продажба на опаковки на едро и дребно. Всички хамали поискали да се представят като авторитет пред потребителите си са включили в опционалните листи и осигуряване на картонени опаковки, велпапе, кутии и други подобни.

Кашони КОМ сме готови да бъдем партньори на всеки от вас стига да поискате. Ние вече имаме здрави връзки и взаимоотношения с много от популярните в столицата Хамали като се разпростираме и в останалите Български градове. Редовно пишем и в блогът ни за настоящите интересни неща, които се случват в компанията ни така, че посещавайте ни ако искате да видите ползотворни за вас оферти.

За доставка и обслужване

Всичко за доставка и обслужване по закупуване на кашони и опаковъчни дейности ще намеирте в сайта ни. Описали сме как може да имате пряк достъп до нашата продуктивност като сте насочили усилята си към развитието на вашите идей. Кашони КОМ това сме ние и ако искате да ни използвате можете да го направите на мига само с няколко движения на вашата компютърна мишка.

Напомняме, че за конкретни питания и заявки отговаряме само и единственно на дадените ни телефони за контакт тъй като нямаме физическата възможност да публикуваме всички ценови разписания в една единствена страница. Бъдете спокойни защото при връзка с нас експертният ни персонал ще обясни всичко, което е останало неразбрано и ще Ви помогнем да изберете правилно решение за пробелмът си.