На вниманието на фирмите : Кашони КОМ сме близо до вас

Home »  Без категория »  На вниманието на фирмите : Кашони КОМ сме близо до вас

On август 2, 2012, Posted by , In Без категория, By ,,,, , With Коментарите са изключени за На вниманието на фирмите : Кашони КОМ сме близо до вас

Фирмите в България могат да закупят кашони от нас Kashoni COM предоставящи всякакви по размер и вид опаковки от веплпапе с интересуващите ви размери. Не се притеснявайте за фактори като доставка или пренос на опаковъчни материали тъй като работим с най-добрите партньори, които да гарантират качествен транспорт и бърз достъп до складови помещения във всяка точка на България.

Ако например имате опаковано имущество в кашони и търсите преместване на стоката то вижте сайта на колегите ни хамали тук. Освен пренасяне на вашите вещи ще получите и напълно безплатни съвети за това как да пакетирате и запечатите съдържанието така, че до да бъде здраво при извършения товарен превоз.

Искаме да поднесем благодарности на клиентите, които се свързаха с Kashoni COM за да използват услугите ни за продажба на кашони, опаковане и преместване чрез партньорската ни фирма за хамали.
Ако имате въпроси към нашия екип задайте ги чрез коментари в сайта или оставете Имейл, на който ще отговорим по възможно най-бърз начин както го правим вече години наред.

Фирмите в България опознаха качеството на нашите кашони и ги купуват за магазини, съхранение на документи и всякакви други подобни начинания. Потрябват ли ви опаковъчни материали то насочете вниманитето си към Kashoni COM защото ние знаем как да ви бъдем полезни.

Може би по-важното, което да запомните е, че нашата компания за опаковане и опаковки може да бъде и ваш помощник при преместване на дома и офиса. Точно това е причината поради, която и в днешни дни се радваме на потребителски интерес, за който отново искаме сърдечно да благодарим.

kashoni.com

Кашон за преместване