Нашите оферти идват към вас

Home »  Без категория »  Нашите оферти идват към вас

On септември 16, 2011, Posted by , In Без категория, By ,,, , With Коментарите са изключени за Нашите оферти идват към вас

Кашони КОМ и приятели представят топ офертите си за продажба на кашони на дребно и едро и услуги по опаковане/ запечатване на ваше имущесттво. Работим с модерна апаратура и имаме възможноста да дадем пълна производителност при опаковането както и да постигнем отличното качество на нашите кашони. Ние можем да ви предложим готови кашони , чийто размери ще видите в сайта или пък да направите конкретна поръчка към нас. Ние можем да изработим вашите кашони за няколко дни като размер и стил за това обадете ни се и направете конкретна заявка за да създадем специална оферта за изработка на нужният опаковъчен материал.

Нашата компания за продажба (производство) на кашони винаги е следвала правилото да се съобразява с времето на клиентът и да му предложи нужният материал тогава когато той е желан. Ние имаме експресни оферти за доставка на кашони или за тяхното производство като ако искате да ги получите е желателно да дойдете при нас или да се свържете чрез дадените в сайта контакти. Друг добър вариант да се запознаете от близо с ценовите предложения и оферти е да посещавате редовно този блог където ще ви запознаваме обстойно с всички добри предложения за опаковане идващи от нашата организация.

 

С нас вие можете да разчитате на перфектно партньорство, страхотни оферти, иновативни опции в областа на опаковането и изработването на различни по вид и размер кашони, картонени кутии. Ние ще се радваме да работим заедно. Довиждане.
Възможността за големи количества, високото качество, времето за производство, цените, бързата доставка, големият избор от опаковъчен материал и архивни кашони на склад ни правят най-добрият избор!

Ние от КАШОНИ КОМ ценим нашите клиенти и имаме гъвкава ценова политика , политика на производство, качество и доставка. Поставяме акцент върху качеството на картонените кутии, които произвеждаме.

Новите технологии – бързо обработване на поръчки, бързо производство на кашони и опаковъчен материал, надежден доставчик на картонени кутии и гофрирани опаковъчни материали.

Ние от КАШОНИ КОМ имаме собствен транспорт, с който можем по всяко време при нужда да доставим нужният опаковъчен материал.