Кашони каталог

Home »  Без категория »  Кашони каталог

On септември 30, 2011, Posted by , In Без категория, By ,, , With Коментарите са изключени за Кашони каталог

Представяме част от предложенията ни за продажба на кашони като по този начин искаме да ви дадем пълна яснота какво можете да поръчате от нас. Нашите опаковъчни материали са с доказано качество и здравина те се радват на широко разпространение за фирми и домакински нужди. При положение, че и вие се интересувате от въпросните опаковки можете да поръчате чрез нас като ние осигуряваме доставката до вашият дом или работно място. Достъпните цени за всеки наш кашон са основният фактор да бъдем популярни сред многобройните посетители на нашият сайт а като допълнение ни сме от полза и при опаковане на вещи, което ви дава още по-добри възможности.

Видовете кашони – каталог

Кашони за документация – Трипластов кашон с размери 45х34х34 както и петпластов вариант.
Кашони за малки артикули/вещи – Трипластови и петпластови с размери 60х40х4.
Кашони за облекло – Основно трипластов вариант с размери 70х50х40 идеални за завивки, дрехи и други. А ако желаете да запечатате дрехи със закачалки размерът за вас е 50х50х120.
Кашони за посуда и помощни материали в кухнята – Три и петпластови с размер – 55х35х35.

Ние можем да предложим още :

Кашони за техника и/или ценности според желаният от вас размер. Потърсете още информация за нашите опаковки чрез партньорският сайт, който сме предложили. Имайте вяра в нашите добри и разнообразни оферти тъй като ние се стремим да повишаваме качеството на продуктите и компанията си с всеки изминал ден. Онези от вас, които са използвали услугите ни могат да потвърдят написаното а за потребителите, на които тепърва им предстои преместване или друга работа свързана с опаковане в кашони ги съветваме час по-скоро да се свържат с нас.

 

Нашият каталог с готови варианти на кашони в определен размер ще продължи но ако имате конкретни въпроси ще се радваме да ви отговорим. Това е за сега елате при Кашони КОМ закупете необходимата опаковка и се радвайте на качеството и. Довиждане.