Как да изберем кашон за преместване?

Home »  Без категория »  Как да изберем кашон за преместване?

On февруари 18, 2014, Posted by , In Без категория,кашони, By ,,,,, , With Коментарите са изключени за Как да изберем кашон за преместване?

Привет от Kashoni.com

Кашоните за преместване  който предлагаме в нашият магазин обикновенно са направени от трипластово и петпластово велпапе.

За да изберем правилният кашон за преместване е първо трябва да групираме артикулите който ще местиме било то с професионлана фирма за преместване било и кагото ние сами се ангажираме с преместването.

Ако местиме нашият дом обикновенно закупените кашони трябва да са от няколко модела – за книги е почти задължително да се купува кашон с малък размер, от опита придобит от продажбата можем да кажем че най използваният кашон е 45 х 32 х 32 трипластов . Кашона е малък удобен и компактен за преместване и складиране. Няма опасност от скъсване от тежеста на книгите.

Кашони удобни за преместване на малки артикули като посуда, малки предмети, всякакви дреболии от дома за тях най подходящ кашон с размери 55 х32 х35 – трипластовите са удобни за кратки разстояния и дестинации. Петлпластовите са подходящи за далечни дестинации за складиране и за предмети с по голямо собствено тегло. ( препоръчваме ги тъй като разликата в цената е минимална )

Кашони с размер 60 х 40 х 40 са подходящи за преместване на по едри неща от дома и офиса. Могат да се палзват за преместване на малки печки, ютия, препарати от кухнята. В петпластовите кашони можете да слагате и буркани. чинии, чаши, фритюрници, скари, хлебопкарни, духалки и всички малки артикули от вашето жилище.

За преместване на офиса са полезни като се използват за поставяне на почти всички кабели, мишки, телефони, химикалки и всичко от офиса.

Подходящи за преместването на дрехи са кашони с размер 70 х 50 х 40 .  тези кашони най често са трипластови но са изключително удобни за преместването на дрехи поради големият си размер.

За помощ при преместване може да се обадите на Попай БГ – ООД – фирма занимаваща се професионално са хамалски услуги и преместване.

Поздрави KASHONI.COM