И вие ли желаете кашони, ами хайде вземете ги !

Home »  кашони »  И вие ли желаете кашони, ами хайде вземете ги !

On април 30, 2011, Posted by , In кашони, By ,,,, , With Коментарите са изключени за И вие ли желаете кашони, ами хайде вземете ги !

Ако сте от многото хора, които искат да закупят кашони но не знаят към кого да се обърнат то чрез нашият блог вие намерихте най-доброто място и фирма, която да ви даде не само тъй желаните картонени опаковки за да ви помогне при самото опаковане стига да изберете тази възможност предложена от оригиналната марка, която представляваме.

Вие можете да си купите кашони от нас а ние да запечатим вашето имущество, което смятате да изкарате към дадена посока, чрез камион или товарен бус. Добре сте дошли да работите с професионалистите в сферата на пакетиране – кашониране на багажи и висококачествени материали само днес и при нас.

Ние сме полезни при хамалски услуги и не само

Основната ни работа във вид продажба на различните видове по големина и стил кашони като велпапе и други подбни най-често намира своята крайна цел при големите компании, които се занимават с хамалски услуги по преместване. Добре познати са и наши партньори занимаващи се с защита и съхранение на препарати и материали за унищожение на насекоми тип хлебарки, мравки и други.
Всички, които са купили дори един кашон се завърнаха и направиха повторни поръчки надяваме се и вие да станете част от щастливците попаднали на феноменалните ни промоциални цени тази пролет.
Правилният начин да комуникирате с представителите на компанията Кашони КОМ е като се обадите на дадените в сайта телефони. Разбирасе допълнителната екстра за онлайн връзка също може да се използва от потребителите но процеса по поръчка и респективно доставка става по-тромав, което смятаме, че едва ли ще Ви се понрави. Въпреки всичко, скоро ние ще разработим интернет модел във вида електронен магазин за да правите своите заявки на воля и в реално време. Следващите седмица ще проверим как стои въпроса с програмирането и цената на подобен проект като в секцията новини ще получите допълнителни сведения. Желаем ви успехи.