Залепяне на кашони – съвети

Home »  Без категория »  Залепяне на кашони – съвети

On септември 13, 2012, Posted by , In Без категория, By ,,,, , With Коментарите са изключени за Залепяне на кашони – съвети

Залепяне на кашони практични съвети

Може би искате да складирате разни стари предмети опаковани в кашони но не знаете кой е най-сигурни начин да ги залепите. Днес ще предложим няколко съвета, които сме сигурни, че ще се окажат положително влияние относно картонените опаковки тяхното запечатване и складиране.

На първо време трябва да закупите кашони велпапе и тиксо, с което да лепите. След това да намерите подходящо място в къщата или мазето където да сложите опакованите вещи. Не забравяйте да ги изчистите от прах преди това и да внимавате при тяхното преместване. Ако не може да се справите сами то повикайте хамали за пренасяне на вещи в склада или мазето.

Съвет 1 – Вземете кашона и подредете предметите вътре. Внимавайте със стъклените и чупливи вещи.

Съвет 2 – Лепете по дължина и по ширина за допълнителна сигурност.

Съвет 3 – Може да сложите два пласта тиско за допълнитлена здравина.

Съвет 4 – Уверете се, че кашон/ите са залепени здраво.

Съвет 5 – Надпишете опаковките така, че да знаете какво е съдържанието на всеки кашон.

Както сами може да се уверите това са пет лесно изпълними съвета за всяко семейство. Ако имате нужда от качествени кашони то може да се обърнете към нас. Разгледайте цените в сайта ни и различните видове опаковки, които сме показали на вашето внимание. Ако пък имате нужда от хамали за преместване може да използвате партньорите ни, които са едни от най-добрите в бранша за цяла България.

Ако търсите още интересни неща за кашони, опаковане, хамали и други следете редовно нашия блог, в който сме представили ценна информация. Искаме да ви благодарим за интереса и ви пожелаваме много здраве и късмет.