Закупете си кашони на най-добра цена

Home »  Без категория »  Закупете си кашони на най-добра цена

On февруари 3, 2012, Posted by , In Без категория, By ,,, , With Коментарите са изключени за Закупете си кашони на най-добра цена

Ако не сте закупили така необходимите ви кашони нашата компания е един добър избор за нуждите ви. Различни размери, подходящи за опаковане на различно имущество както и отговарящи на изискваната от вас дебелина ще намерите само ако се доверите на нас Кашони КОМ. Ние сме онези, които освен продажба на кашони ви даваме и безплатни съвети за това как да опаковате вещите си както и кои са допълнителните опаковъчни материали, които задължително трябва да използвате.

Цените ни на едро и дребно нямат аналог в страната и биват съчетани с възможностите на потребителите. Вие можете да направите поръчка на кашони както от името на вашата фирма така и за преместване на вашата покъщнина. При по-големи поръчки е възможно да получите и съответните отстъпки но за това ще ви информираме ако ни посетите лично.

При всички сценарии закупуването на кашони и картонени опаковки от нас Ви дава реалната възможност да останете напълно доволни от оргиналността и качеството, за които гарантираме. Като лидери в бранша опаковане ние сме готови да изпълним вашите желания. Свържете се с нас на контактите, които сме дали в сайта и си уговорете среща за допълнителна консултация по покупката на кашони на едро или дребно.

Възползвайте се и от нашите възможности за директна доставка на нужните ви опаковки до дома ви. Позвънете на нашите телефони за да направите заявката си и очаквайте нашият екип, който ще изпълни поръчката ви. Въобще измислили сме всичко, което бихте могли да искате при поръчка на кашони остава само да я реализирате днес.

kashoni ceni

kashoni ceni