Допълнителни кашони за склад

Home »  Без категория »  Допълнителни кашони за склад

On юни 11, 2011, Posted by , In Без категория, By ,,, , With Коментарите са изключени за Допълнителни кашони за склад

Ако вашият склад е останал без налични Кашони то е време да се свържете с нас за да ви ги доставим експресно като по най-експедитивнит начин ще оточним подробностите около офертата за нужните опаковки. Знаем за нуждите ви и заради това сме написали специална програма за клиентите търсещи кашони на едро. Нашите оферти са съобразени с работата, която извършвате тя може да представлява хамалски услуги, търговска дейност магазини/супермаркети и други подобни.

От много време насам представяме най-добрите действия по осигуряване на кашони за спешни нужди и при дефицит. Имаме всичко, което ви трябва във вида картонени опаковки така, че не се колебайте да се свържете с нас по описаният в сайта начин.

Кашоните пристигат днес

Вашата поръчка за определена бройка кашони ще бъде реализирана на деня. Това постигнахме след като направихме някои леки промени в системата за обслужване. В друите ни публикации ви запознахме, че доставка на кашони става с наш транспорт, който след обаждането ви ще се запъти към даденият от ваша страна адрес.

Главните ни отношения с постоянни потребители/покупчици на кашони е към професионалните хамали работещи за големи компании в страната. Надяваме се, да продължим с добрите ни взаимоотношения и вбъдеще време. Искаме също така да напомним, че ние разглеждаме всички видове специализиран вид опаковане.

 

Всички вие ще получите пълна информация за дейността ни когато ни откриете на предложените от нас адреси. Можете да позвъните по телефоните, да ни пишете по e-mail или просто да дойдете в офисът ни. При всички положения ще ви уведомим за всичко, което е нужно за намеренията и плановете ви.
Кашони КОМ е един добър път към квалитетно опаковане на имущество заради това изберете ни без да храните притеснения и страхове. Малко или много с времето хората се запознаха с нас и вече знаят от къде да си набавят кашоните направете го и вие днес или когато изпитвате нужда.