Доверeте на Kashoni.com

Home »  кашони »  Доверeте на Kashoni.com

On август 16, 2009, Posted by , In кашони,опаковки,скреч фолио, By , , With Коментарите са изключени за Доверeте на Kashoni.com

Направете правилният избор като се доверите на Kashoni.com

Вие се нуждаете от кашони,вие желаете експертни съвети и качествени материали,вие се лутате на посоки при избора си,е вече не е необходимо защото можете напълно да се доверите на мощното решение наречено Kashoni.com ваш добър помощник при опаковането и не само.

Услугите които предлагаме

Вие трябва да решите точно каква опаковка или какъв кашон е подходящ за нуждите ви,питайте нас за да получите професионален отговор и съвет,ние ще подготвим опаковките за вещите и предметите ви,ще ви доставим бързо и сигурно заявените от вас кашони както и ще презентираме дизайна на гофрираните такива.Ще обсъдим с вас всяко ваше решение като комуникацията между нас цели постигането на благоприатен краен резултат на сделката.

За да бъдем в крак с модата и да ви предложим улеснение при поръчките предлага онлайн решение,освен него естествено вие можете да направите необходимите заявки и по телефона.

Kashoni.com е мястото където вие ще срещнете отзивчивост и компетентност,ескпертното ни мнение няма да остане скрито от вас а ще бъде съгласувано и обсъждано за да се убедите в правотата на думите ни.

Това което трябва да знаете за Кашони ком

Ние имаме име и традиции в бизнеса с кашони, нашите услуги датират от 1992 година и са доказно специализирани.Ние работим си висококачествени вносни хартии от Германия и Испания и точно това гарантира за сериозността на кашоните ни.

Разгледайте нашият сайт и блог където ще прочетете за евентуалните новости около нас,използвайте ни винаги когато имате нужда от професионализъм и високо качество.