Добро качество на опаковки и услуги

Home »  кашони »  Добро качество на опаковки и услуги

On май 28, 2011, Posted by , In кашони, By ,,, , With Коментарите са изключени за Добро качество на опаковки и услуги

Офисът ни за продажба на Кашони е отворен за всеки един от вас. На едро или дребно вие можете да се сдобиете с ценните картонени опаковки на наистна добри цени. Кашони КОМ сме представили цялата си продуктова гама в сайта ни и голяма част от продуктите тук в специализираният ни блог. Компанията ни дава също добри предложения за опаковане на различни видове предметно имущество, което смятате да преместите или складирате.

Блогът ни се слави с пълни подробности относно Опаковане и залепване. Прочетете как работим и какви материали използваме. Намерете практически съвети за обработката на материалите ви спрямо елемента пакетиране. Години наред нашите работници показаха, че се развиват по европейски начин и мнозина от клиентите ни се увериха в това наживо.

Още за качествотоКачеството на наште кашони както и на труда по опаковане се гарантира на 100% от фирмата ни. Когато вие правите поръчка към нас получавате фискален бон, фактура която напълно удостоверява направеният от вас избор. Работим с много търговци, товаро-разтоварни компании, складове и прочие като досега оплаквания от предложените от нас опаковачни материали няма. Вие избирате най-доброто а ние ви го даваме в пълни размери, с бърза доставка директно до дома или търговският обект който представлявате и всичко това напълно качествено и оригинално както и трябва да бъде.

 

Поставете имуществото си в нашите опаковки, които ще гарантират неговото добро съхранение. Обадете ни се още сега за да оговорим удобни за вас ден, час и място където да доставим необходимите Ви кашони. Ние ще пристигнем с нашият транспорт навсякъде където пожелаете така, че обаждайте ни от цялата страна. Вижте и нашите адреси в формата за контакти на основният сайт, като можете да ни посетите директно в нашият офис.
За допълнителни към въпроси към нас относно продуктите или сайта можете да използвате адресът на електронната ни поща office@kashoni.com Поздрави и успех.