Десетки години производство и продажба

Home »  Без категория »  Десетки години производство и продажба

On август 5, 2011, Posted by , In Без категория, By ,,, , With Коментарите са изключени за Десетки години производство и продажба

Кашони КОМ наложи своите опаковъчни материали като едни от най-добрите в страната и към актуалнит момент ние имаме постоянни клиенти, които купуват кашони от нас за търговски нужди и не само. Както знаете кашоните са особено търсени за всеки, който държи на склад някакъв вид имущество било то предмети или продукти от хранителновкусовата промишленост. чувствайте се добре дошли и вие да купувате картонени опаковки от нас, с всякакъв размер и специален дизайн.

За нивото на нашите кашони

До сега всеки един работил с кашони закупени от нас е потвърждавал думите ни, че нашата продукция е 100% качествена. Ние от своя страна обаче си имаме едно правило и то е да не се хвалим по блогове и сайтове а да ви призовем да подложите на тест материалите ни. Вие можете да закупите Х бройка кашони, които веднага след това да изпробвате като ниво на издръжливост и практичност.
Ето в този момент вие ще бъдете сигурни, че това което говорим и пишем за качеството е самата истина.

Оферти за вас

Свържете се с нас и ни представете бройката и размерите на необходимите за вашата работа кашони а ние ще напишем специална оферта, която ще ви я връчим по избраният от вас начин. Можем да ви изпратим тарифите ни по електронна поща, чрез факс или да организираме директна среща в офисът ни за да оточним детайлите.

Не забравяйте, че Кашони КОМ предлагаме доставка за опаковъчният материал навсякъде където пожелаете като ако искате да използвате тази наша опция трябва да заплатите допълнително за транспорт. По този начин вие още по-бързо ще получите вашите кашони.

Добрите наши предложения

Бихме се радвали ако успеем да ви помогнем и със специални съвети за същината на опаковане в кашони. Това може да стане ако влизате по-често в нашият блог и разглеждате статиите ни, които се пишат от екипът за да ви улеснят при изборът на опаковки както и да ви разкажат повече за тяхните възможности. Пожелаваме ви успех в бизнеса и ако той преминава през използването на опаковки от тип кашони не ни пренебрегвайте а поръчайте от нас. За днес ви казваме чао очаквайте ни отново в най-скоро време.